Kledingpartijen

Onze werkwijze

Onze showroom is gevestigd in Oss met een kantoor- en opslagruimte. Een aantal jaren zijn wij actief als kledinggroothandel en beschikken over een breed netwerk. Het bedrijf wordt aangestuurd door Joey Blokland. Voor het opkopen van nieuwe merkkleding in partijvorm: faillissement, overstock, opruimingen, restpartijen, etc zijn wij gespecialiseerd in diverse kledingsegmenten. Van laagsegment tot hoogsegment richten wij ons op de bekendere merkkleding voor de meerderheid van de bevolking. Een transactie met Cube Company ziet er als volgt uit:

Contact

01

Contact ons met relevante informatie over de kledingpartij. Een stocklijst met verdeling maten, modellen, merken, foto’s en andere relevante informatie bespoedigd een vlotte afhandeling.

Afspraak

02

Na het maken van een afspraak komen wij langs om de partij kleding te bekijken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor de partij. Uiteraard bent u ook bij ons van harte welkom.

Deal

03

Wij ronden de deal naar tevredenheid van beide partijen af. Afspraken als restricties, transport en betaalwijze worden indien nodig vastgelegd zodat er geen onduidelijkheden ontstaan bij de deal.

Afronding

04

Bij het ophalen van de goederen wordt de betaling volledig afgerond. Wij voldoen aan onze verplichtingen en nemen indien mogelijk dezelfde dag de goederen mee.

DutchEnglish
Heb je vragen?