Werkwijze Cube Company
CUBE COMPANY

De werkwijze van CUBE Company

Wij van CUBE Company zijn de kledinggroothandel die u zoekt. Wij gaan voor een duurzame relatie met vertrouwen en respect naar elkaar toe. Wij zijn betrouwbaar, handelen snel en hebben alleen maar originele producten. Het is niet voor niets dat we inmiddels een mooi klantenbestand hebben opgebouwd dankzij onze betrouwbare handelswijze.

Met onze organisatie dragen wij bij aan het verminderen van textielafval en het verlengen van de levensduur van kledingstukken. Daarnaast kan het kopen van tweedehands kleding ook een duurzaam alternatief zijn voor het kopen van nieuwe kleding.

CUBE COMPANY

Onze Werkwijze

01 | CONTACT

Contact ons met relevante informatie over de kledingpartij. Een stocklijst met verdeling maten, modellen, merken, foto’s en andere relevante informatie bespoedigd een vlotte afhandeling.

02 | AFSPRAAK

Na het maken van een afspraak komen wij langs om de partij kleding te bekijken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor de partij. Uiteraard bent u ook bij ons van harte welkom.

03 | DEAL

Wij ronden de deal naar tevredenheid van beide partijen af. Afspraken als restricties, transport en betaalwijze worden indien nodig vastgelegd zodat er geen onduidelijkheden zijn bij de deal.

04 | AFRONDING

Bij het ophalen van de goederen wordt de betaling volledig afgerond. Wij voldoen aan onze verplichtingen en nemen indien mogelijk dezelfde dag de goederen mee. Bedankt voor de fijne samenwerking!

CUBE COMPANY

Kledingpartijen