Cube Company

Verkoop partijen merkkleding

Bij de verkoop partijen merkkleding kijken wij samen met de kopende partij naar een juiste oplossing om een kledingpartij over te nemen. Daar waar de focus voornamelijk op kleding ligt, kopen wij ook schoenen, zonnebrillen en andere mode gerelateerde accessoires op. Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat klant en leverancier tevreden blijven.

 

Sterke punten:

 

Cube Company handelt altijd discreet, vertrouwelijk en uitsluitend in originele goederen. Betaling vindt altijd plaats vóór de feitelijke overdracht. Onze relaties zijn zowel nationaal als internationaal gevestigd. Wij gaan voor een langetermijn relatie. Dat betekent voor ons: respect voor elkaar, kwaliteit leveren en afspraken nakomen!!

 

Voordelen:

 

De grootste voordelen voor de klant zijn o.a. dat we kledingpartijen in één keer opkopen voor eigen rekening en risico, waardoor de klant met één organisatie schakelt en verder focus op eigen business kan houden. Wij zijn een compacte organisatie en kunnen daarom snel schakelen.

Aanbod kledingpartijen Cube Company

Over Cube Company

Cube Company is uw groothandel in merkleding. Cube Company heeft een constant aanbod van kleine en grote partijen merkkleding van laagsegment tot hoogsegment. Cube Company koopt en verkoopt kledingpartijen zowel aan zakelijke klanten als particulieren klanten.

Ontvang als eerste automatisch het overzicht van onze nieuwe kledingpartijen via onze nieuwsbrief. Meld je nu dus snel aan en mis niets! Voor de meest actuele informatie neem contact met ons op! Volg ons ook op Facebook en mis niets van ons aanbod kledingpartijen!

DutchEnglish
Heb je vragen?