Kledingpartij

Partij herenkleding Antony Morato, Petrol, Pure White - 820 stuks

Seizoen

Zomer

Dames / Heren

100% heren

Maatverdeling

XS-XXXL

Merken

Antony Morato, Petrol, Pure White, Blend, Gabbiano, Twinlife, New Republic, Noize, Casual Friday, Cars, Pure White

Categorie
Verkocht
Informatie kledingpartij
Partij herenkleding Antony Morato, Petrol, Pure White – 820 stuks. Partij herenkleding bestaat voor 2/3 uit een mix van T-shirts en polo’s. Kleiner deel is overhemden lange en korte mouw en korte broeken. Jassen kunnen er optioneel ook nog bijgeleverd worden. Allemaal laag- en middensegment merken (Antony Morato, Petrol, Pure White, Blend, Gabbiano, Twinlife, New Republic, Noize, Casual Friday, Cars, Pure White) in merendeel kleinere maten. Winkelprijs per item € 25 – € 50.

Goed om te weten:

Cube Company verzorgt als kledinggroothandel een aanbod van kleine en grote partijen merkkleding van laagsegment tot hoogsegment. Zo bestaan partijen kleding bijvoorbeeld uit winkelrestanten waarin we toezien op de verkoopbaarheid in maatverdeling, verdeling dameskleding en herenkleding, collectie, seizoen, type kleding, etc. Partijen kleding bestaande uit winkelrestanten dameskleding en herenkleding noemen wij mixpartijen. Daarnaast bieden wij ook kledingpartijen in volledige maatseries aan. Het aanbod kleding is terug te zien op onze website onder het kopje kleding partijen en vervolgens actueel aanbod. Daar wordt een goede indicatie gegeven van de partijen kleding die we aanbieden.

Naast het aanbod op de website hebben we regelmatig nieuwe aanvoer van kledingpartijen in onze showroom. Niet altijd alle partijen kleding worden dus weergegeven op de website! Vandaar dat we altijd aanraden om een afspraak te maken en zo het beste overzicht van het wisselende kleding aanbod te krijgen. Kledingpartijen zijn in onze showroom overzichtelijk te bekijken en proberen wij zo veel mogelijk uit te hangen of representatief te laten zien. Op afspraak kan voorkeur daarin aangegeven worden om een juist beeld van de kledingpartij te geven. In een persoonlijk contact laten we de partij kleding in zijn geheel te zien en wordt de inhoud besproken. Op basis daarvan worden verdere afspraken gemaakt naar tevredenheid van betrokken personen.

Wij zien bij opkoop van de kleding toe op de kwaliteit en communiceren open over de inhoud er van. Dan kan er ook nooit een misverstand bestaan. In de pricing zien wij erop toe dat de klant voldoende ruimte voor marge heeft. Wij zijn er tenslotte ook bij gebaat dat de klant een goede verkoop genereert en graag weer terug zien!

Naast deze partij herenkleding Black Bananas, Quotrell, AB Lifestyle – 382 stuks hebben we nog veel meer partijen onze website. Klik hier voor een overzicht van al onze kledingpartijen.

DutchEnglish
Heb je vragen?