Partij

Partij dameskleding Patrizia Pepe, Missoni, Isabel Marant - 120 stuks

Seizoen

Zomer

Dames / Heren

100% dames

Maatverdeling

XS-XXL

Merken

Patrizia Pepe, Missoni, Isabel Marant, Pinko, Iro, Hudson, Paul&Joe, Missoni, Alexander Wang, Twinset, Zadig&Voltaire, Janice, Marlene Birger Partij Partij dameskleding Patrizia Pepe, Missoni, Isabel Marant

Categorie
Verkocht
Informatie kledingpartij

Partij dameskleding Patrizia Pepe, Missoni, Isabel Marant – 120 stuks. Partij dameskleding bestaande uit alleen maar topmerken uit het hoog segment (Patrizia Pepe, Missoni, Isabel Marant, Pinko, Iro, Hudson, Paul&Joe, Missoni, Alexander Wang, Twinset, Zadig&Voltaire, Janice, Marlene Birger). De maten zijn gemixt en kledingpartij bevat overall van alle maten wat. Winkelwaarde per item: € 80 – €500.

 

Goed om te weten:

Cube Company verzorgt als kledinggroothandel een aanbod van kleine en grote partijen merkkleding van laagsegment tot hoogsegment. Zo bestaan partijen kleding bijvoorbeeld uit winkelrestanten waarin we toezien op de verkoopbaarheid in maatverdeling, verdeling dameskleding en herenkleding, collectie, seizoen, type kleding, etc. Partijen kleding bestaande uit winkelrestanten dameskleding en herenkleding noemen wij mixpartijen. Daarnaast bieden wij ook kledingpartijen in volledige maatseries aan. Het aanbod kleding is terug te zien op onze website onder het kopje kleding partijen en vervolgens actueel aanbod. Daar wordt een goede indicatie gegeven van de partijen kleding die we aanbieden.

Naast het aanbod op de website hebben we regelmatig nieuwe aanvoer van kledingpartijen in onze showroom. Niet altijd alle partijen kleding worden dus weergegeven op de website! Vandaar dat we altijd aanraden om een afspraak te maken en zo het beste overzicht van het wisselende kleding aanbod te krijgen. Kledingpartijen zijn in onze showroom overzichtelijk te bekijken en proberen wij zo veel mogelijk uit te hangen of representatief te laten zien. Op afspraak kan voorkeur daarin aangegeven worden om een juist beeld van de kledingpartij te geven. In een persoonlijk contact laten we de partij kleding in zijn geheel te zien en wordt de inhoud besproken. Op basis daarvan worden verdere afspraken gemaakt naar tevredenheid van betrokken personen.

Wij zien bij opkoop van de kleding toe op de kwaliteit en communiceren open over de inhoud er van. Dan kan er ook nooit een misverstand bestaan. In de pricing zien wij erop toe dat de klant voldoende ruimte voor marge heeft. Wij zijn er tenslotte ook bij gebaat dat de klant een goede verkoop genereert en graag weer terug zien!

Klik hier voor een overzicht van al onze kledingpartijen.

 

DutchEnglish
Heb je vragen?