Partij

Partij dameskleding G-Star, Maison Scotch, Gestuz - 303 stuks

Seizoen

Winter / Zomer

Maatverdeling

XS-XXL

Dames - heren

100% dames

Merken

G-Star, Maison Scotch, Gestuz, Ichi, Circle of Trust, Modström, Mink Pink, Peace ‘n Love, Unika, Lacomy, Version Feminin, Oeuvre, Minimum, Ames, Hanny Deep, Just Female, Somedays Lovin’, Geisha, Culture, American Outfitters

Categorie
Verkocht, Winter, Zomer
Tags
American Outfitters, Ames, Circle of Trust, Culture, G-star, Geisha, Gestuz, Hanny Deep, Ichi, Just Female, Lacomy, Maison Scotch, Minimum, Mink Pink, Modström, Oeuvre, Peace ’n love, Somedays Lovin’, Unika, Version Feminin
Informatie kledingpartij

Partij dameskleding G-Star, Maison Scotch, Gestuz – 303 stuks. Mooie mixpartij van diverse merkkleding. Merendeel van de kledingpartij bestaat uit bekende merken. Deze merken bieden aantrekkingskracht naar de winkel. Tops, t-shirts, jurken, tuniekjes, colberts, vesten, truien, jassen, broeken, etc. Compleet winkelaanbod voor zomer en doorloop naar zomer. Winkelprijs per artikel € 30 – €150.

 

Goed om te weten:

Cube Company verzorgt als kledinggroothandel een aanbod van kleine en grote partijen merkkleding van laagsegment tot hoogsegment. Zo bestaan partijen kleding bijvoorbeeld uit winkelrestanten waarin we toezien op de verkoopbaarheid in maatverdeling, verdeling dameskleding en herenkleding, collectie, seizoen, type kleding, etc. Partijen kleding bestaande uit winkelrestanten dameskleding en herenkleding noemen wij mixpartijen. Daarnaast bieden wij ook kledingpartijen in volledige maatseries aan. Het aanbod kleding is terug te zien op onze website onder het kopje kleding partijen en vervolgens actueel aanbod. Daar wordt een goede indicatie gegeven van de partijen kleding die we aanbieden.

Naast het aanbod op de website hebben we regelmatig nieuwe aanvoer van kledingpartijen in onze showroom. Niet altijd alle partijen kleding worden dus weergegeven op de website! Vandaar dat we altijd aanraden om een afspraak te maken en zo het beste overzicht van het wisselende kleding aanbod te krijgen. Kledingpartijen zijn in onze showroom overzichtelijk te bekijken en proberen wij zo veel mogelijk uit te hangen of representatief te laten zien. Op afspraak kan voorkeur daarin aangegeven worden om een juist beeld van de kledingpartij te geven. In een persoonlijk contact laten we de partij kleding in zijn geheel te zien en wordt de inhoud besproken. Op basis daarvan worden verdere afspraken gemaakt naar tevredenheid van betrokken personen.

Wij zien bij opkoop van de kleding toe op de kwaliteit en communiceren open over de inhoud er van. Dan kan er ook nooit een misverstand bestaan. In de pricing zien wij erop toe dat de klant voldoende ruimte voor marge heeft. Wij zijn er tenslotte ook bij gebaat dat de klant een goede verkoop genereert en graag weer terug zien!

Klik hier voor een overzicht van al onze kledingpartijen.

DutchEnglish
Heb je vragen?