Cube Company

Opkoper kledingpartijen

Wij zijn opkoper kledingpartijen. Bij het opkopen kijken wij samen met de verkopende partij naar een juiste oplossing om een kledingpartij over te nemen. Daar waar de focus voornamelijk op kleding ligt, kopen wij ook schoenen, zonnebrillen en andere mode gerelateerde accessoires op. Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat klant en leverancier tevreden blijven.

 

Voordelen:

 

De grootste voordelen voor de klant zijn o.a. dat we kledingpartijen in één keer opkopen voor eigen rekening en risico, waardoor de klant met één organisatie schakelt en verder focus op eigen business kan houden. Wij zijn een compacte organisatie en kunnen daarom snel schakelen.

 

Sterke punten:

 

Cube Company handelt altijd discreet, vertrouwelijk en uitsluitend in originele goederen. Betaling vindt altijd plaats vóór de feitelijke overdracht. Onze relaties zijn zowel nationaal als internationaal gevestigd. Wij gaan voor een langetermijn relatie. Dat betekent voor ons: respect voor elkaar, kwaliteit leveren en afspraken nakomen!!

Contact

01

Contact ons met relevante informatie over de kledingpartij. Een stocklijst met verdeling maten, modellen, merken, foto’s en andere relevante informatie bespoedigd een vlotte afhandeling.

Afspraak

02

Na het maken van een afspraak komen wij langs om de partij kleding te bekijken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor de partij. Uiteraard bent u ook bij ons van harte welkom.

Deal

03

Wij ronden de deal naar tevredenheid van beide partijen af. Afspraken als restricties, transport en betaalwijze worden indien nodig vastgelegd zodat er geen onduidelijkheden ontstaan bij de deal.

Afronding

04

Bij het ophalen van de goederen wordt de betaling volledig afgerond. Wij voldoen aan onze verplichtingen en nemen indien mogelijk dezelfde dag de goederen mee.

DutchEnglish
Heb je vragen?